Mäklare

Julian252x192För mig är varje bostadsförsäljning unik. Ett långtgående personligt engagemang och stor flexibilitet krävs då människors behov och förutsättningar är olika. Det bästa betyget jag kan få är när mina kunder återkommer och när deras vänner och bekanta anlitar mig. Det är ett bevis på att de är nöjda med mitt arbete. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid Kungliga Tekniska Högskolan och tog examen 2009. Karriären började på Remax. Därefter tog jag steget som egen företagare och grundade Eskils Fastighetsförmedling som jag framgångsrikt drivit sedan dess. Företaget har haft en stark tillväxt sedan start och målsättningen är att fortsätta utvecklas och hjälpa våra kunder göra fantastiska bostadsaffärer!

Min drivkraft är just att alltid få nöjda kunder!

Julian Valkov

0736 – 279 445

 

 

 

Sofia252x192Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper Er från uppdragets början tills affären är avslutad. Att jobbar hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer.

Så fort jag vet Era behov, värderingar och målsättningar, kan jag hjälpa Er till att uppnå önskat resultat.

Jag strävar alltid för att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär.

Sofia Mynttinen

0768 – 631 919

 

 

 

 

elisabeth252x192Jag har en gedigen erfarenhet av banksektorn. Under 27 år arbetade jag på Nordea och dessförinnan var jag anställd på State Bank of India, Goa under 10 års tid. Efter att jag gått i avtalspension valde jag att anta nya utmaningar, sedan 2017 arbetar jag som mäklarassistent på Eskils fastighetsförmedling.

Med lång erfarenhet och stort engagemang har jag förutsättningar för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Målet är att vi på kontoret samt våra samarbetsparters ska finna bästa möjliga förutsättningar för att alltid få nöjda kunder!

Elizabeth Törnquist

Direkt: 0705 -957 007

Mail: elizabeth@eskilsfast.se

 

 

 

 

 

bea252x192Jag jobbar som mäklarassistent och har studerat Fastighetsmäklarprogrammet på Malmö Högskola. I mitt arbete som mäklarassistent finns jag alltid där för Er och mina mäklarkollegor. Jag strävar efter att vi tillsammans ska finna de bästa förutsättningarna för att Er bostadsaffär ska bli så bra som möjligt.

Beatrice Norrhammar

Idag är jag föräldraledig

Mail: beatrice@eskilsfast.se

 

 

 

 

 

Eskills Fastighetsförmedling AB | Rådhustorget 7 | 633 40 Eskilstuna | Org 556830-8307